برگزاری جلسه شورای توسعه و حمایت با محوریت برنامه‌های رمضان و پویش «سلام محله» در مهاباد

جلسه شورای توسعه و حمایت با حضور معاون فرمانداری، کارشناس مشارکت‌های مردمی بهزیستی، مدیران مؤسسات خیریه، مراکز مرتبط و سازمان‌های مردم‌نهاد در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد و در آن موضوعات مرتبط با برنامه‌های حمایتی، ماه مبارک رمضان و اجرای پویش «سلام محله» مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی مهاباد؛
جلسه شورای توسعه و حمایت با هدف تقویت هماهنگی و هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی، نهادهای مردمی و مراکز فعال در حوزه اجتماعی، با حضور معاون فرمانداری، کارشناس مشارکت‌های مردمی بهزیستی، نمایندگان مؤسسات خیریه، مراکز مرتبط و سازمان‌های مردم‌نهاد در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
در این نشست، معاون فرمانداری با تأکید بر نقش مؤثر مشارکت‌های مردمی در ارتقای خدمات اجتماعی، خواستار تعامل و همکاری مستمر میان دستگاه‌های اجرایی، مؤسسات خیریه و سازمان‌های مردم‌نهاد شد و بر ضرورت برنامه‌ریزی منسجم برای پاسخ‌گویی به نیازهای جامعه هدف تأکید کرد.
در ادامه، نمایندگان مؤسسات خیریه و مراکز مرتبط به بیان دیدگاه‌ها، مسائل و پیشنهادهای خود در حوزه فعالیت‌های حمایتی پرداختند و بر لزوم تقویت حمایت‌های مادی و معنوی از جامعه هدف، تسهیل روندهای حمایتی و بهره‌گیری از ظرفیت خیرین تأکید کردند.
بخش دیگری از جلسه به برنامه‌ریزی برای ماه مبارک رمضان اختصاص داشت. در این بخش، موضوع برگزاری مراسم افطاری برای جامعه هدف در مراکز و مؤسسات تحت پوشش مطرح شد و درباره نحوه اجرا، تأمین منابع و جلب مشارکت خیرین و نهادهای مردمی بحث و تبادل نظر صورت گرفت. حاضران با تأکید بر اهمیت تکریم جامعه هدف در این ایام، خواستار برنامه‌ریزی هدفمند و هماهنگی بیشتر برای اجرای مطلوب برنامه‌های ماه مبارک رمضان شدند.
در بخش اصلی جلسه، کارشناس مشارکت‌های مردمی بهزیستی به تشریح پویش «سلام محله» پرداخت و اهداف، رویکردها و شیوه‌های اجرای این پویش را به‌صورت مبسوط تبیین کرد. وی با اشاره به اینکه پویش «سلام محله» با هدف تقویت ارتباط مستقیم با محلات، شناسایی نیازهای واقعی جامعه هدف و افزایش مشارکت‌های مردمی اجرا می‌شود، این طرح را بستری مناسب برای توسعه خدمات اجتماعی و جلب همراهی خیرین و مردم دانست.
کارشناس بهزیستی همچنین بر اهمیت حضور میدانی در محلات، شناسایی ظرفیت‌های محلی، تعامل با معتمدین و فعالان اجتماعی و بهره‌گیری از توان سازمان‌های مردم‌نهاد تأکید کرد و افزود: اجرای این پویش می‌تواند نقش مؤثری در ارتقای سطح خدمات حمایتی، شناسایی افراد نیازمند و توسعه فرهنگ مسئولیت اجتماعی در جامعه داشته باشد.
وی با اشاره به ضرورت اطلاع‌رسانی مناسب و جلب مشارکت حداکثری دستگاه‌ها و نهادهای مردمی در اجرای این پویش، خواستار همراهی مؤسسات خیریه و سمن‌ها در اجرای برنامه‌های مرتبط با «سلام محله» شد و بر استمرار برنامه‌های مشارکتی در سطح محلات تأکید کرد.
در پایان این نشست، بر تداوم برگزاری جلسات شورای توسعه و حمایت، تقویت همکاری‌های بین‌بخشی، استفاده از ظرفیت مؤسسات خیریه و سازمان‌های مردم‌نهاد و برنامه‌ریزی منسجم برای اجرای پویش «سلام محله» و برنامه‌های ماه مبارک رمضان تأکید شد.

کد خبر 170419

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد